вівторок, 21 квітня 2020 р.

«Let’s do it Ukraine»

Перший в історії день цифрового прибирання разом з Earth Day  🌏  💻 ⠀

НАЙМАСШТАБНІШЕ ОНЛАЙН ПРИБИРАННЯ ПЛАНЕТИ


Приєднуйтеся до наймасштабнішого міжнародного онлайн прибирання людства, 50-та річниця Дня Землі буде святкуватися по-особливому.
Вперше в історії планети влаштовують міжнародне цифрове прибирання.
Тимчасова ізоляція не привід забути про весняний настрій та екологічну відповідальність!
Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» закликає 22 квітня 2020 року приєднатися до онлайн прибирання! Зробіть крок до екологічно-відповідального життя, наведіть лад не тільки в оселі, але й заметіть свої цифрові відбитки, які забруднюють середовище не менше інших відходів.



Для пересічного громадянина відходи часто є невидимими, як тільки вони покидають наших домочадці, ми їх більше не бачимо. Однак всередині будинків є один із видів невидимих відходів – це цифрові відходи. Всі ці старі файли, копії фотографій, завантажені відео, невикористані програми – вони ховаються в куточках ваших пристроїв, роблять їх повільними і витрачають місце для зберігання. Енергія, необхідна для підтримки наших цифрових даних, споживає більше, ніж всі домогосподарства Великобританії за рік – це справді сучасні відходи!

Світ перебуває на карантині, і так багато з нас застрягли у своїх будинках. Чи є краща нагода, ніж зараз? Настав час звільнити наше цифрове життя від непотребу та видалити всю зайву інформацію з пристроїв.
Очистіть ваші персональні комп’ютери, ноутбуки, смартфони, хмарні сховища, електронні рахунки з цифровим безладом і звільніть місце! Менше захаращення = більше уваги + більше щастя.
Let’s Do It World створив веб-сайт щоб підрахувати на скільки ми разом зможемо за один день очистити свої гаджети і зробити Землю чистішою, зареєструйте кількість звільненої вами пам’яті під час онлайн прибирання 22 квітня 2020 року на сайті digital.worldcleanupday.org. Давайте очистимо Світ від наших цифрових відходів разом!


Немає коментарів:

Дописати коментар